Η AIESEC είναι η μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση που διοικείται και αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών. Με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, σκοπός της είναι η ανάπτυξη των ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσω διαπολιτισμικών ανταλλαγών. Οι ανταλλαγές αυτές είναι είτε εθελοντικού χαρακτήρα είτε πρακτικής άσκησης και στοχεύουν στην προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη των νέων, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Από το 2015 μέχρι και το 2030, η AIESEC συνεργάζεται με τον ΟΗΕ με σκοπό την επίτευξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η AIESEC Ελλάδος έχει φυσική παρουσία σε 7 Πανεπιστήμια και συνεχώς επεκτείνεται! Ήδη τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 2000 ανταλλαγές με την συμμετοχή των νέων στα προγράμματά μας και ο οργανισμός μας μετρά πάνω από 300 ενεργά μέλη σε όλη την Ελλάδα.

Αν είσαι 18-30 ετών και επιθυμείς να συμμετέχεις στα προγράμματά μας, εθελοντισμού ή πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό, αυτή είναι η ευκαιρία για σένα! Άφησε τα στοιχεία σου στο πρόγραμμα που επιθυμείς και ένα μέλος του οργανισμού μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες.

Για εθελοντισμό: https://aiesec.gr/volunteer/?ref=EAP

Για πρακτική: https://aiesec.gr/intern/?ref=EAP

Για διδασκαλία: https://aiesec.gr/teach/?ref=EAP